Ti-ai rezolvat hernia de disc? Ai operat-o? Daca da, sa stii ca dupa o operatie corpul nu o sa mai fie niciodata ca inainte de operatia, iar daca nu ai rezolvat-o... Ar fi bine sa o rezolvi.
Si in legatura cu piciorul, du-te la control . Daca doar paraie nu e mare lucru, daca si doare pe deasupra nu vad legatura cu hernia, ar putea fi o problema articulara. Ai facut de curand niste analize? Poate hernia te-a dat putin peste cap. Cu soldul nu prea e de joaca (de fapt cu nicio articulatie nu e dar cu soldul atat mai mult) Daca nu vezi care e problema s-ar putea sa se agraveze dupa ceva timp iar la sold, o operatie de exemplu, e groaznica. Ai grija de sanatatea ta si mergi la un medic. Cateva minute de consultatie poate sa insemne diferenta dintre o problema minora care se rezolva cu doua medicamente si o operatie la sold peste cativa ani dupa care o sa ramai cu sechele si dureri toata viata.
Scuze ca ti-am dat raspunsul pe care nu voiai sa-l auzi.
Mersi! Chiar asta voiam sa aud!
Nu stie exact daca e bine ca ti-am spus ce vrei sa auzi... Dar serios, vezi un medic. Nu are rost sa te joci, eu aproape lucrez in domeniul sanatatii si crede-ma ca am vazut o gramada de persoane care puteau sa rezolve probleme minore daca mergeau la medic dar au stat cu speranta ca o sa treaca de la sine si au ajuns mai rau. Bine, la putin persoane s-a agravat, la unele chiar trece de la sine, ce-i drept, dar nu merita riscul.
O sa merg!