| cristo123 a întrebat:

Hei lume...am o problema...nu pot sa ma ingras..am 13 ani, am o inaltime de 1, 83 si o greutate de 60 kg. Sunt slab, imi e rusine sa ridic mainile sus cand nu am tricou pentru ca mi se cam vad coastele. Daca imi puteti da niste sfaturi mi-ati fi de mare ajutor. (dar nu vreau raspunsuri gen"du-te si i-ati 10 saorma cu de toate")
Vreau sa am o ingrasare sanatoasa.eu fac sala, dar nu pot sa mai fac mult timp pentru ca nu mai am ce "prelucra"
Va multumesc anticipat! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| claudica2703 a răspuns:

Buna! Incearca o dieta bogata in fibre si carbohidrati. Cateva exeple de alimente ar fi aste integrale si albe, paine integrala sau de secara si in general produse de ovaz sau din cereale integrale (in kaufland sunt biscuiti de ovaz vrac, foarte sanatosi si hranitori). De asemenea trebuie sa mananci proteine (lapte, iaurt, branza - care contin si mult calciu, carne - pui, vita, porc-mai slab, fara bgrasime prea multa). Cam asta ar fi. si multe legume alaturi de carne pentru a lua necesarul de vitamine si minerale. Succes happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salurt! Mai bine slab decat gras sa rada lumea de tine, ce-ti pasa tie daca esti slab, nu te lua dupa lume!
Succes!