| SuntFata a întrebat:

Hei lume...Mda am o problema mica...Pe fata am niste puncte [bubitze sau pistruii nu stiu sigur ce sunt]Au o culoare mai inchisa asa ceva gen maro deschis[adica mai inchise ca tenul meu]Si am fost la doctor dar nu ma consultat doar s-a uitat la fata mea si gata [mia prescris niste medicamente dar imi iritau fata asa ca nu le-am mai luat, de pe frunte miau mai disparut dar in locurile unde aveam punctuletzele alea miau ramas locuri albe problema mea e ca nu stiu cum sa le fac sa dispara pentru ca miau ramas pe fata si ma deranjeaza ma mananca si eu nu mai am voie sa mananc smantana, ciocolata, piersici si alte lucruri care mie imi placa dar ma irita si pe degete am un fel de negi dar nu's negi si nu stiu cum sa-i fac sa dispara]Ma puteti ajuta? va roog din sufletzelul meu ajutati-ma.Imi spuneti cum sa fac porcariile astea sa dispara? Fundaa[ca vot nu ma lasa siteul sa dau]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EllaLoveMiley a răspuns:

Stiu despre ce vorbesti am o ruda fff apropiata care a avut aceeasi problema.chestiile alea iau disparut dupa ce a respectat un regim nu mai avea voie sa manance piersici,smantana, ciocolata, frisca si altele [nu stiu cum a rezistat pentru ca eu nu pot sa traiesc fara ciocolata]dariau mai disparut si incetul cu incetul nu a mai avut deloc[desigur a mai luat si un medicament nu mai stiu care este]si acum nu mai are nici o problema...nu ai dc sa-ti faci griji o sati treaca o sa vezi pup si sanatate paa

4 răspunsuri:
| Safire17 a răspuns:

Parerea mea este ca sunt pistrui! Nu trebuie sa te ingrijoreziwinking... exista oameni mai pistruiati si oameni mai putin pistruiati! Sper ca te-am ajutat!

| SuntFata explică:

Iti spun sigur ca nu's pistrui cand s-a uitat si doctorul a crezut ca's pistrui dar s-a uitat mai atent si a zis ca in nici un caz nu-s pistrui da nici nu stie sigur ces

| SuntFata explică:

Mersiiiiiiiiiiiiiii

| SuntFata explică:

Mersiiiii ella ca vad ca altii nu sau omorat sa raspunda