| MyAngelT a întrebat:

Hei. Mă confrunt cu o mică problema. De ceva timp am dureri de cap, chiar și unele înțepături. Am momente când am impresia ca mi se umfla la spate. Credeți ca ar putea fi din cauza stresului, adică dintr-o cauza psihologică sau medicală?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Poate fi de la orice!
O tensiune marita/foarte mica/o glicemie/stres.
Doar medicul iti poate da informatii corecte in urma unui control. eventual ceva investigatii.
O zi buna happy

| 1Q a răspuns:

Daca aceasta durere persista de mult timp iti recomand sa te duci la un doctor sa te consulte

| Viitorulapropiat a răspuns:

La aceasta intrebare cel mai bine ti-ar putea raspunde medicul, ar putea fi de la prea multa oboseala sau stres, dar ar putea fi si o problema medicala. daca problema persista du-te pe la medicul de familie, caci el stie cel mai bine daca e grav sau nu.Multa sanatate.