| Anitta_Karla_1990 a întrebat:

Hei ma doare spatele azi am fost sa imi fac analizele si o radiografie si au iesit bune si nu as avea nimic dar pe mine de ce ma doare? Va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Depinde ce te doare. La spate poate sa te doara atat coloana, muschii dar si unele organe au o durere care poate iradia in spate. Ai nevoie de o cunsultatie medicala, nu doar de analize si radiografie ca sa stii ce te doare si de ce. O cunsultatie implica un set de intrebari legate de durere, tipul ei, cand apare, ce o influenteaza... Din intrebarile astea un medic isi poate da seama ce te doare de fapt si dupa sa afle si cauza durerii.
Multa sanatate.

| Anitta_Karla_1990 explică (pentru CuriousStuff):

Am fost si la medic care m-a consultat happy

| CuriousStuff a răspuns (pentru Anitta_Karla_1990):

Ce medic? Medicul de familie? Si ti-a zis ca nu ai nimic? Si nu l-ai intrebat "Atunci durerea asta de unde e? E doar in capul meu?"