| Eugen89 a întrebat:

Hei. ma doare stomacul de vreo 3 ore jumate, am vomat de doua ori si nu pot sa mananc nimic sau sa beau pentru ca vomez. prietena mea cea mai buna a avut exact aceeaşi problemă si prietenul meu la fel si el a ajuns si la spital unde mai erau cu problema asta. ce e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la urgenta! Pe aici nu sunt doctori.

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil v-ati intoxicat cu mancare, pe care a-ti consumat-o toti 3.
Ce ati mancat macat si de unde? Anuntati sanepidul ca locatia respectiva vinde mancare stricata sau infestata cu cine stie ce germeni.
Vomitatul face bine, pentru ca elimina ceea ce ati introdus rau in stomac.
NU se manaca nimic pentru primele 12-24 de ore, ca corpul sa elimine toxinele. Se bea limonada, sau ceai de sunatoare doar.

PS Corect se spune: VOMIT, nu vomez.

| DovleacTurbat a răspuns:

Du-te si tu, probabil o infectie toxico-alimentara (daca asta o fi denumirea laughing )

| LoredanaS19 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la medic/spital caci s-ar putea sa ai gastrită sau vreo infecţie la stomac, încearcă si ia Omez sunt cele mai bune pentru durerea de stomac dar du-te la doctor::*

| Vinsieu a răspuns:

Ati mincat toti ceva stricat sau infestat cu cine stie ce. Mergi la urgente.

| Maryyys a răspuns:

Te rog scrie ce a fost ca eu am probleme similare la schimbarea anotimpurilor ( primavara si toamna ). La voi pare o intoxicatie alimentara.

| TwixB a răspuns:

Pai am avut si eu aceeasi problema si am fost la doctor, si am aflat ca am gastrita, mi-au facut endoscopie (Te adoarme si iti baga o camera mica pe gat ca sa vada ce ai in burta sau asa ceva ) dupa iti da un tratament, si in maxim 2-3 luni iti trece PS : asta mi s-a intamplat mie