anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Ma numesc Mirela si vreau sa va pun o intrebare... cam complicata. Cred ca asta e ca a venit iarna... cand sunt afara si ma uit fix ( oriunde, nu neaparat la zapada) Vad niste cercuri gri ( Care sunt intr-un cerc) care merg spre interior ca un fel de hipnoza dar nu se invart in cerc (si cercul se invarte si se face din ce in ce mai mare daca nu clipesc si ma uit fix )! Mama mi-a sp ca si ea vede... poate e ceva normal... Dar nu stiu... va rog sa-mi spuneti daca stiti. FUNDAA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| vaiana a răspuns:

De oftalmologie ai auzit? consulta un medic oftalmolog pentru ca este posibil sa ai o problema. sanatate!

| Λndrei a răspuns:

Da,si eu vad triunghiuri dreptunghiulare si m-am apucat sa le analizez de atata vreme, adica ipotenuza... unghiurile, una alta big grin