| Zozoleparfumath a întrebat:

Hei:*. Maine trebuia sa imi vina ciclul, am o durere f fff tare de sani, astazi de dimineata m-a durut in jurul buricului, cum ar fi stomaculstraight face...peste 5 ore cam asa am ajuns acasa si m-am uitat pe chilot, aveam niste pete de sange.Stie sa imi spuna si mie cineva ce este? Deci mentionez ca am dureri in jurul buricului cam asa care se mai extind si pe tot abdomenul, dureri fff puternice de sani, dar NU am durerile de ovare sau mai exact aceleasi dureri care le aveam inainte cand imi venea ciclulsad. Sunt primele picaturi inaintea menstruatiei sau?crying Ast raspuns.Va rog. Dau fundita:* promithappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UbexFlo a răspuns:

Inseamna ca o sa-ti vina.Nu iti vine mereu in aceeasi zi, probabil ti-a venit de azi.

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mînuțele poate ai o dereglare hormonală, de ce nu mergi la medicul tău de familie ca să i ti dea trimitere la ginecologie

| bombonica22 a răspuns:

,, maine trebuia sa iti vina''?laughing poate maine trebuie sa iti vina. daca era ieri ( trecut ) e cu trebuia ..vai vai ce romana stiti fratilor

| Zozoleparfumath explică (pentru bombonica22):

Of doamne, sa stii ca eu am pus o intrebare pentru cei care se cred in stare ca pot raspunde serios.nu am nevoie de lectii la romanawinking

| Zozoleparfumath explică (pentru Zozoleparfumath):

Si pentru cultura ta generala draga meahappy, ma refeream ca maine trebuia sa imi vina, si mi-a venit astazibig grin.Deci scumpa mea:* citeste mai bine si vezi care din noi are mai multe de comentat. Te pup:*

| bombonica22 a răspuns (pentru Zozoleparfumath):

Nu o intoarce ca la Ploiestiwinking ca nu merge, mai invata putin la romana ca esti proasta de puti! daca vrei iti fac cadou de paste un DEX.winking

| bombonica22 a răspuns (pentru Zozoleparfumath):

Gandeste si tu un pic daca,, trebuia sa iti vina maine,, care e faza? ti se regleaza in timp nu iti vine pe data fixa. lol.
Mai vorbeste si tu cu maicata.

| Zozoleparfumath explică (pentru bombonica22):

Esti proasta fetito!laughing Scuze ca ti-o spun dar cum tu iti permiti sa ma jignesti pe mine imi permit si eu!laughing Nu e de mirare ca umblii numai cu scara in spatebroken heart..haiwaveca nu ma cobor la nivelul tau. Te rog nu mai da raspunsuri desteapto tulaughing ca puti

| dulce35 a răspuns:

Buna! se pare ca ai o dreglare hormonala si mentruatia ti-a venit azi, nu e nimic nu te speria, doar ca poate te-ai racit cumva la ovare si asa poate sa iti vina mai repede, si menstruatia nu are date fixe tot timpu deci nu iti fa griji!:* funda?:d

| amy18 a răspuns:

O sa-ti vina, insa mergi si fa si un control la un ginecolog ca nu se intampla nimic. Pentru dureri : bea ceai de tei, si incearca sa te insevesti cu cv care sa iti tina de cald la burta si daca te doare rau pune compresa cu spirt! Probabil e o raceala! Bafta:*

| baubaudidi a răspuns:

Parerea mea este ca iti vine ciclu, daca te dor sanii e normal si burta la fel. asa e inainte cu 2 zile si dupa ce o sa iti vina o sa te mai doara un pic. stai linistita e de la ciclu! ppa