| Anutzza3708 a întrebat:

Hei! Mama mea are niște negi negri pe gât, știe cineva cum ar putea scăpa de ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La chirurgie. Daca este asigurata nu plateste nimic.In maxim 10 minute scapa de ei. ma rog, de unul singur in 10 minute. Operatia este nedureroasa, nu simte nimic.

| CuriousStuff a răspuns:

Daca sunt chiar negi (veruci) cu rostopasca. Culegi rostopasca si lichidul acela galben il pui pe veruca, in cateva zile dispare.
Daca nu sunt veruci sa mearga la un Dermatolog. In general orice semn se poate extirpa... Cu crioterapie (terapie cu inghet) sau alte smecherii. Nu e dureros dar nu cred ca casa de asigurari acopera asta, fiind de cele mai multe ori doar o problema estetica, si nu de sanatate.

| RazvyEnglezu a răspuns:

Pe vremea bunicului mei, negrii stateau la camp.

| vocea a răspuns:

Merci la medic chirurg sa ii arda este cel mai bine si cel mai usor asta e solutia corecta si cea mai buna