Nu doare, stai linisita este doar o mica piscatura, ca cea de tantar...si totusi mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa o faaci. Sfatul meu:NU FII SPERIATA, totul o sa fie ok
Este doar o intepatura pentru a-ti recolta sangele pentru analize ...acum depinde de tine cat de tare esti, sunt persoane mature care se sperie de o intepatura
Stiu si eu ma speri am 11 ani.dar gandeste-te la lucruri frumoase eu ma gandesc la dans cand mi-a fac. Nu doare asa rau dar ma sperie acul...Am tfacut lucruri mai rele in viata 2 intepaturi ingrozitoare, operatii...
Buna nu are de ce sa-ti fie frica.Este doar o intepatura micuta.Un sfat:Nu te uita cand iti baga acul, si timpul asta gandeste-te la ceva frumos
P.S:Fi curajoasa!
Bafta si numai bine.
Stai calma si nu mai te speria.si eu acum vreo 2 saptamani am facut analizele si am simtit o foarte mica intepatura dupa aceea nu te mai doare deloc
Nu te mai speria nu ai de ce
Bafta!
Nu DOARE! Nu te speria dragutzo, si eu eram speriata la fel ca tine.in 5 secunde totul s-a terminat, nu am simtit nimic, asa ca nu fi speriata. Bafta, ai grija de tine :*
Nu te speria si ca sa nu te doara cel mai bine e sa ti bratu tare si n-o sa te doara deloc da daca lasi moale bratu o sa plangi dupa de spargi geamurile la doctor sau daca nu sa stea mama linga tine si sa vorbiti de ce ati dosresti de ziua ta cutare cutare deci tine bratu tare da?
Si eu acum catava zile am facut analize ca tin edin lipsa de fier si daca te gandesti ca tie frica mai raw faci gandeste-te la cel mai frumos lucru pe care ti-l poti imagina si daca ai noroc poti nimeri o asistenta care are mana usoata si nu vei simti decat o mica piscatura.Bafta multa! si nu are de ce sa iti fie frica
Eh, te sperie. O fetita mare ca tine s-ar speria de un amarat de ac? Mai tare pisca tantari decat acul ala, nu? Curaj si sa ne zici cum au iesit analizele.
Are poza cu Gaybaru' si-l mai si iubeste...ce sa le ceri,bietele fetite...
Da, tu doare al naibii, mi-au facut si mie si am stat cu mana amputata 2 luni, eu zic sa te sinucizi ca scapi de durere(si noi de o cretina)
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
Hei AnaEindragostita la ce te referi cand spui 2 intepaturi ingrozitoare?
Maine merg sa mi le fac si cu toate incurajarile voastre eu mor da frica... nu stiu de ce dar cand ma gandesc ca o sa merg acolo si o sa stausa ma intepe oricine ar fi incep sa tremur...sunt asa de speriata dar nu stiu de ce ca nu imi amintesc sa mi le mai fi facut si sa ma fi durut dar imi amintesc ca pe la 3 ani am facut o injectie si de-atunci mi-e frica de ace
Buna.
Si mie imi este foarte teama.Dar acum 3 saptamani m-am duc si mi-am facut.Eu am plans degeaba pentru ca nu a durut deloc.Cred ca de teama.
Oricum, fii curajoasa ca nu o sa se intample nimic.
Bye!
Eşti praf fată. Cred că ai maxim 10 ani după intrebările si răspunsurile tăle.Da! Te va durea.E ca şi cum ţi-ar baga cineva un cuţit în inimă.
Pai "mami" spune si u "maicamea" ca rad si cu c*ru si te ia lumra la misto deci moooama iti trece acu` prin mana)