Nu e agitat? Nu plange? Asa am patit si noi cu bebe tot pe la varsta asta. Daca il doare burtica si are colici, plange pana se inroseste.Asa face si un pic de febra.Matei a ajuns pe la 38.7...
Colici la varsta asta? Nu are colici. Am vazut ca ii iese un dintisor Micutul de el si el ajunsese la 38, 9, i-am bagat un supozitor cu novocalmin si i-a scazut... A facut diaree ...pfu c-am multe de o data, in fine macar m-am linistit ca este din cauza dintisorului si nu din alta parte. Multa sanatate la toti.
Colici,dintisori,nu conteaza...Chestia este ca plange pana ii creste temperatura.La dinte e din cauza procesului inflamator.Pentru diaree da-i un pic de Smecta dizolvata in lapte.Scrie pe prospect.Dar cred ca e de la supozitor.
Are gingia rosie si inflamata a incisivului lateral de jos. Cat tine asa cu febra, plansete si agitatie?
Da-i supozitoare in continuare.Respecta prospectul.Si eventual pune-i o compresa sterila la gingie cu ceai de musetel.Calmeaza.
Am vorbit cu medicul stai linistit... Daca nu poti sa ajuti te rog sa stai parcat. Nu cred ca esti in masura sa vorbesti. Multumesc de intelegere!
Du-te la medic, numai sta sa aștepți răspuns aici pentru ca nimeni nu poate sa știe exact ce are! Numai pierde timpul!