| Erica150409 a întrebat:

Hei
Mereu la școală, numai in timpul orelor îmi vine să râgâi si îmi ghiorțăie mațele, dar eu mănânc.
Si ma simt foarte inconfortabil rolling on the floor
Stiu ca e foarte ciudat dar nu stiu ce sa fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde ce manaci, pentru ca ai bacterii nesanatoase in burta, care iti creeaza goluri de aer, de aceea ragai si iti stomacul face acel zgomot.
Bea kefir (chefir) pe stomacul gol ori inaintea meselor principale, kefirul este plin de bacterii bune si foarte sanatoase, care in timp, iti vor repara stomacul si totul va intra in normal.
O alta regula de aur, ca sa eviti fermentarea mancarii in burtica, ragaitul si ghiortaitul intestinelor: fructele se manaca pe stomacul gol ori inainte cu 2 ore de a manca mancare solida, niciodata inainte de a te aseza la masa, sau imediat dupa ce ai terminat masa, pentru ca fermenteaza in burtica!
Un alt posibil motiv de gaze in burtica, poate fii cauzat de paraziti intestinali.
In cazul asta, poti face un tratament naturist cu 50 seminte de dovleac crud (fara coaja) mancate zilnic pe stomacul gol, dimineata la trezire, timp de 10 zile. Pauza 10 zile si repeti cu inca o transa de 10 zile.
Pe toata perioada cat faci tratament antideparazitar, nu se consuma: lapte, zahar, prajituri, inghetate, sucuri sau orice este dulce.
Pentru calmarea imediata a stomacului si intestinelor si eliminarea gazelor, se bea un ceai de sunatoare cat mai cald si imediat incep sa elimini gazele, iar stmacul se linisteste.
Sanatate maxima!

5 răspunsuri:
| BlankyFOXy a răspuns:

Incearca sa te calmezi si sa te abti. Daca nu merge anunta un medic. Esti unul din persoanele care invata,, fizic" adica (pentru a percepe informatia mai bine fac miscare). Pentru a potoli starea ia un creion sau ceva si joaca-te cu el asa vei fi distras de la ragait

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Eu inteleg ca zgomotele sunt datorita:
1. A ceea ce mananci: daca bagi iaurt cu mere poate incepe sa fermenteze, de exemplu. Solutia ar fi sa verifici xe mananci pentru a nu fermenta datorita timpilor diferiti de procesare.

2. Modul in care mananci: daca ajungi sa inghiti prea mult aer sau bei sucuri carbogazoase, etc. Solutia ar fi corectarea sau eliminarea.

3. Vreo problema de sanatate. Dar intai elimina-le pe cele doua anterioare si doar in conditiile astea as merge la doctor.

Din text reiese ca doar la scoala patesti asta. In alte momente nu. De aceea as lua putin in studiu 1 si 2 anterior.

| darrio2007 a răspuns:

Probabil te simti stresat.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Ia carbune medicinal, gasesti la farmacii, nu e scump si nu e daunator nici unui organ, e natural, carbune negru sub forma de pastila. Absoarbe gazele, acidul, etc din stomac.