Depinde de tine. Te poate tine si o saptamana. Sunt unele femei care le tin o zi. Cum ziceam de tine depinde cum ai organismul. :*
Pai daca iti curge putin poti sa iti iei O.b-uri la tine si o sa te tine cam 2-3 zile avand in vedere ca e prima data. daca nu esti obisnuita cu o.b-urile atunci in apa nu cred ca ar trebui sa porti absorbant
Intre 3-7 zile. daca nu faci efort mult ( alergat, tzopait ) o sa tina mai putin de 7 zile
Buna! Pai.depinde acum poate sa iti curga putin mai tarziu poate sa iti curga mai mult dar fiindca zici ca e pentru prima oara nu cred ca te va tine mai mult de 3 zile.Noroc!
Uhh...nasol :[.
Pai...pe mine ma tine vreo 5-6 zile. Spre sfarsit nu mai curge asa mult; D
Mult noroc!
Salut oo felicitari, desi nu e prea placut| daca e putin poate dura pana la 3 zile, dar depinde de organismul tau, nimeni nu iti poate da un raspuns concret oo, daca pleci la mare, poti sa iti cumperi tampoane (interne). Nu iti face griji, nu va dura mult, (mai ales ca de la inceput de obicei e mult, dar la mine tot a fost putin) Bafta odihna placuta^^^
Buna. depinde, pe unele le tine 2-3 zile, pe altele 6-7. depinde cum ai bafta. Cat despre mare, eu zic sa iti iei un ob. pentru virgine. o sa fie putin cam incomfortabil la inceput dar macar poti intra in apa fara probleme
In principiu maneifestarile corpului tau nu este neaparat asemanator cu a altora, de aceea poate sa-ti curga mai mult ori mai putin insa exprimarea este incorecta pentru ca nu avem un etalon si nu reusim sa ne intelegem ce inseamna la tine putin.
Foloseste absorbante, trebuie sa-ti iei si la tine, mai este de mentionat ca nu trebuie sa te bagi in apa, mai ales daca este rece, altfel poti sa racesti la ovare si te ia o durere de te tarasti pe jos de durere.
O greseala frecventa este des intalnita in cazul tinerelor dar nu numai, tie nu ti-a venit ciclul ci menstruatia, retine aspectul acesta s ate poti exprima corect sa nu fi luata peste picior in viitor.
Buna,pe mine m.a tinut 4 zile,dar depinde de fiecare,sa nu intrii in apa, peste fund [-x, eu am intrat si m.a tinut inca ...cateva zile.
Plus dureri de burta
Depinde de organismPoate sa iti curga prima data putin sh dupa sa iti curga mai multAcum conteaza sh daca esti sau nu racita jos:dDaka esti racita te tine multDaca nu maxim 4 zile