anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, mi-a venit ciclul pentru prima oara; D, imi curge dar putin, cat ma poate tine? In seara asta plec si la mare;\

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Cristiana2011 a răspuns:

Depinde de tine. Te poate tine si o saptamana. Sunt unele femei care le tin o zihee hee. Cum ziceam de tine depinde cum ai organismul. :*

| BiscuuBaii a răspuns:

3-4 zile...

| BloodyDress a răspuns:

Pai daca iti curge putin poti sa iti iei O.b-uri la tine si o sa te tine cam 2-3 zile avand in vedere ca e prima data. daca nu esti obisnuita cu o.b-urile atunci in apa nu cred ca ar trebui sa porti absorbant

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Intre 3-7 zile. daca nu faci efort mult ( alergat, tzopait ) o sa tina mai putin de 7 zile

| andraaremere a răspuns:

Depinde de organism. 2, 3, 4, 5 zile... mai mult nu cred happy.

| UiteeeeVezi a răspuns:

In jur de 3-4 zile, maxim 1 saptamana. Funda

| OrdinaryGirld a răspuns:

Buna! Pai.depinde acum poate sa iti curga putin mai tarziu poate sa iti curga mai mult dar fiindca zici ca e pentru prima oara nu cred ca te va tine mai mult de 3 zile.Noroc!

| BlackR0se a răspuns:

Uhh...nasol :[.
Pai...pe mine ma tine vreo 5-6 zile. Spre sfarsit nu mai curge asa mult; D
Mult noroc!

| lookingforlove a răspuns:

Salutlaughing oo felicitari, desi nu e prea placutstraight face| daca e putin poate dura pana la 3 zile, dar depinde de organismul tau, nimeni nu iti poate da un raspuns concrethappy oo, daca pleci la mare, poti sa iti cumperi tampoane (interne). Nu iti face griji, nu va dura mult, (mai ales ca de la inceput de obicei e mult, dar la mine tot a fost putin) Bafta happy odihna placuta^^^happy

| dyana_6840 a răspuns:

Pai te poate tine intre 3-7 zile depinde la fiecare fata e diferit

| Baby a răspuns:

Buna. depinde, pe unele le tine 2-3 zile, pe altele 6-7. depinde cum ai bafta. Cat despre mare, eu zic sa iti iei un ob. pentru virgine. o sa fie putin cam incomfortabil la inceput dar macar poti intra in apa fara problemehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In principiu maneifestarile corpului tau nu este neaparat asemanator cu a altora, de aceea poate sa-ti curga mai mult ori mai putin insa exprimarea este incorecta pentru ca nu avem un etalon si nu reusim sa ne intelegem ce inseamna la tine putin.

Foloseste absorbante, trebuie sa-ti iei si la tine, mai este de mentionat ca nu trebuie sa te bagi in apa, mai ales daca este rece, altfel poti sa racesti la ovare si te ia o durere de te tarasti pe jos de durere.
O greseala frecventa este des intalnita in cazul tinerelor dar nu numai, tie nu ti-a venit ciclul ci menstruatia, retine aspectul acesta s ate poti exprima corect sa nu fi luata peste picior in viitor.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna,pe mine m.a tinut 4 zile,dar depinde de fiecare,sa nu intrii in apa, peste fund [-x, eu am intrat si m.a tinut inca ...cateva zile.
Plus dureri de burtasad

| KaterinaPetrova a răspuns:

Foloseste un ob pentru orice eventualitate.asa nu te vei pata in apahappy

| Laryssaa a răspuns:

Depinde de organismwinkingPoate sa iti curga prima data putin sh dupa sa iti curga mai multwinkingAcum conteaza sh daca esti sau nu racita jos:dDaka esti racita te tine multwinkingDaca nu maxim 4 zile happy