| vanessaursache14 a întrebat:

Hei,mi-am facut o gaura in ureche acum 3sapt, nu am avut nici o problema pana azi, mi-a curs mult sange, nu stiu ce sa fac deoarece nu am spirt sau ceva sa dezinfectez (maine incerc sa cumpar)si nici nu vreau sa o las asa sa se inchida gaura. Vreau sa mentionez ca am avut cumva grija de el in prima sapt dupa mi s-a terminat spirtul si am uitat de el.Imi puteti da va rog un sfat urgent?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

Sangele ala a fost de la creier

| Mmmmmm7172 a răspuns:

Buna! Am pățit, pentru ca am dat gaura singura acasa. E o infecție. Am citit pe net ca trebuie sa dau cu apa cu sare acolo. Am făcut-o si în câteva zile mi-a trecut. (Cam o săptămână)

| Ryana343434 a răspuns:

Buna! Mie mi-sa întâmplat. după 3 zile chestia aceasta, poate fii o infecție, in orice caz eu am ținut cercelul in ureche, am oprit sângerarea (cu foaaaarte multe servertele) am pus niste crema și a trecut după ceva timp. In caz de nu îți merge asa chiar nu stiu ce alt sfat sa îți dau.