| giulia283 a întrebat:

Hei! Mi-am luat o solutie de cosuri care usuca fata ( e ca atunci cand ai mainile "ciufulite" de la vant). Cu ce crema ar trebui sa ma dau sau masca sa-mi hidrateza fata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| armygirl a răspuns:

Eu folosesc lapte de cocos, deși presupun că orice cremă care conține cocos e bună happy

| ibaal a răspuns:

Daca ti-a recomandat-o dermatologul, este bine sa ii ceri tot asa sa iti prescrie ceva, ca sa nu afecteze rezultatul solutiei pentru acnee. Daca ai luat-o tu de la farmacie, acelea date la liber nu au concentratii atat de mari si poti sa folosesti cam orice crema hidratanta, de preferat si fara miros si cu cat mai putini parabeni.
Poate un ser ar fi chiar mai bun happy

| Pelican05 a răspuns:

Poți sa rezolvi problema doar te simplu! Ai putea folosi ulei de măsline sau ulei de cocos! Eu am problema asta la nas. mi se usucă pielea, se crapă si apoi cade..folosesc ului de măsline extra virgin! La mine merge! Sper ca te-am ajutat!