| Roxana9339 a întrebat:

Hei! Mi-e cam rusine sa pun intrebarea asta, dar totusi o sa o pun. Am 14 ani, iar sanul stang e mai mare ca sanul drept. Nu imi pasa cat de mari sau cat de mici sunt, dar ma deranjeaza ca diferenta este foarte vizibila.( daca nu era nu mai puneam intrebarea). Cel stang este cu jumatate (ca sa spun asa) mai mare de cat cel drept. Nici nu pot sa port bustiera deoarece este foarte vizibil( si cand port sutien este vizibil, dar se vede mai putin). Am fost la medicul de familie cu mama si a zis ca e norma si ca multe adolescente au asa, dar cum am mai zis nu e o diferenta incat de abia sa se vada. In timp vor ajunge la aceeasi marime? Sau exista o metoda sa-l maresc pe cel drept sau sa-l micsorez pe cel stang? ( fara operatii). Multumesc celor ce ati citit tot si celor ce vor raspunde!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimus345642235 a răspuns:

Pai chiar e normal o sa se regleze ei și sa știi ca majoritatea femeilor au o diferență între sâni deoarece cu mana dreapta faci mai mult efort ca sa zic asa, pe ea o miști cel mai mult deci e normal ca sânul drept sa fie mai puțin dezvoltat chiar și la adulți. Diferența prea mare e de la vârsta o sa-ți treacă, stai liniștită. Ai putea sa pui ceva intre sutien și sânul mai mic sau ceva... ideea poate părea tampa dar nimeni nu știe ce ai tu pe sub tricou deci...