| Anamaria6384 a întrebat:

Hei.mie mai mereu imi întârzie menstruația cu vreo (3-7 ) zile doar ca in luna acesta trebuia sa imi vina maine (28 de zile) plus ce imi întârzia mie sa zicem ca ar fi trebuit sa vina joi sau vineri cam asa doar ca mi-a venit azi o fi o problema? Asta înseamnă ca imi va veni mai devreme mereu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Paula2603 a răspuns:

Poate interveni doar o mica dereglare menstruala. Nu te ingrijora. Nu este nimic anormal. In timp se va regla. Este ceva norma. Nu intotdeauna iti va veni mai devreme. Iti poate veni si mai devreme si mai tarziu.Doar in cazul in care iti vine de 2 ori sau deloc intr-o luna atunci poti sa te ingrijorezi si sa consulti un medic. Sper sa iti fi fost de ajutor. Funda? happy