Hey, încearcă sa nu te mai gândești. Și eu am avut problema asta. Încearcă sa te începi sa gândești pozitiv, și începe sa faci alte activități. De exemplu : Sa joci ceva cu mingea, mai ales ca acum e cald și vine vara, sa citești, sa desenezi, sa te uiți la filme care îți plac, sa incerai ceva care sa ți ocupe din timp și sa scapi cu ticul ăsta. Dacă și gândești pozitiv, rezultatul va fi pozitiv. Te pup!
Închipuie-ți că băieții sunt cu ochii pe tine și se crucesc dacă te văd rozând unghii. Dacă-ți pasă, nu o mai faci!
E clar ca ai nevoie sa faci altceva cand iti vine nevoia de a roade unghiile, incearca sa te joci sau sa suni pe cineva sau sa iesi pe afara in public.
Mi-am ros multa vreme unghiile. A fost de ajuns ca la primul serviciu pe care l-am avut sa imi spuna cineva "ce unghii urate ai" si gata, s-a terminat cu rosul. Cred ca e in primul rand un exercitiu de vointa. Pune-ti in cap sa nu te atingi de ele si tine-te de asta cu orice pret. Nu poate fi mai greu decat sa te lasi de fumat