anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Nu stiu de ce si de la ce am diaree! Cand am venit din oras pe la 9 m-a durut burta foarte rau si am avut gaze mari si m-am dus urgent la toaleta pentru treaba mare. După credeam ca e totul bine, dar pe la 11 noaptea m-a apucat iară o criză de burta si a trebuit să mă duc. După am incercat sa ma culc, am dormit si eu 2 ore, căci pe la 2, aproape 3, m-am trezit iar cu crampe si o nevoie mare de dus la toaleta la treaba mare. Nu stiu ce sa fac... vreau sa scap cat mai repede! Nu vreau sa fiu asa din doua in doua ore 3-4 zile, mai ales ca sambata planuisem sa ies in oras din nou. Cum pot sa scap mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cumpara de la farmacie IMODIUM si ia 2-3 pliculete pe zi, dizolvate in apa.
Intre timp, bei numai ceai de menta si manaci orez fiert cu morcov, paine numai pezmet si numai zarzavaturi fierte. Nimic crud, prajit, sosuri, sucuri sau prajituri.
Din pacate vara, atat mancarea cat si sucurile se strica si poti face usor diaree, de aceea este bine sa eviti sa bei sucuri pentru cateva saptamani si sa mananci numai acasa, mancare gatita proaspat.

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Poate ai apendicita. Daca te mai doare, suna Salvarea si explica-le ce simti.

| Ionut58282856 a răspuns:

Baga papa buna, mar cu lapte si aia e laughing Acum vorbind serios ceai de menta si ceva laxative, glumeam, glumeam, fara ceai de menta doar mar cu lapte

| Pisicuta458 a răspuns:

Din ce am înțeles ai avut diaree
Ai putea sa iei furazolidon
Sunt bune pastilele pentru astfel de cazuri