| Plushul a întrebat:

Hei.Periuta automata de la Oral b e buna la ceva? Merge pe baterii? merita cumparata? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Deliiiia a răspuns:

Da, este foarte buna. realizeaza simultan miscari circulare, curatand dintii de placa bateriana mai rapid si mai eficient. Merge pe baterii, iar partea superioara trebuia schimbata odata la 3 luni.

Poti obtine si efecte bune cu o periuta normala, dar trebuie sa te speli minim 3 minute pe dinti si sa ai grija sa efectuezi miscari variate pe toate zonele.

6 răspunsuri:
| Ravenborn a răspuns:

Mie mi se pare că e foarte bună, și merită!

| Plushul explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri :*Din pacate pot da doar o singura funda...v+asi fi dat la toti pentru ajutor :*:3

Răspuns utilizator avertizat
| SweetChildOAxls a răspuns:

Eu cand am intrebat-o pe dentista mea de acea periuta, mi-a zis ca doar copii, batranii si bolnavii folosesc asa ceva...

| 123123456 a răspuns:

Da,e tot ce iti trebuie pentru dinti albi. Designul e super. Incearc-o. Funda? big grin

| 123123456 a răspuns:

Pe baterii. E foarte OK.