| VivaPitikk a întrebat:

Hei. Pisica mea urineaza pe ea de la un timp. si merge cu, caoda lasata jos straight face. azi m.am uitat si am vazut ca ii intarita tare coada zice ca ii peatra de la mijloc pana sus si ii desprinsa o bucata de piele din coada si daca incerci sa vezi ce ii acolo o doare am reusit o data si aveai carne rosie crying. De 1 luna ii asa nici nu moare nici nu isi revine. dar vreau sa zic ca mananca ca inainte poate chiar mai mult. Si-ar putea revenii, cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xBadGirl a răspuns:

Să o duci la un veterinar, să vadă ce îi cu ea happy, apoi dacă spune că e ceva grav, s-o duci la un spital de un animale să o opereze. Depinde ce are happy. O vecină aşa a făcut cu câinele ei. tongue P.S : Du-o la veterinar să vadă ce are, până nu e prea târziu. Şi hai să-ţi zic şi eu o întâmplare cu motanul meu : într-o zi a venit acasă cu coada PRAF, era muşcat de un şobolan crying. Nu aveam ce să fac cu el, aşa că l-am lăsat că ştiam că va murii. Câinele meu i-a tot lins coada, prima dată nu l-am lăsat, apoi mi-am dat seama de ce o linsese. După o săptămână şi-a revenit singur, nu i-am dat nimic, medicamente, nimic! A avut noroc cu câinele sad. :X:X:X

9 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Lol, are o infectie grava, cum sa'si revina daca nu este tratata?, du'o cat mai repede la un veterinar.

| white_2190 a răspuns:

Da isi va reveni daca nu o mai tii asa si o duci la un medic veterinar, este posibil sa aiba coada rupta sau alta rana

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

O duci la crematioriu, direct fara discutie!

| axeldavid a răspuns:

Daca nu vrea sa moara omoaro tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Duo la veterinar sa o consulte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ce scarbos, tocmai rontaiam ceva.Macar daca eram chinez la dracu! O duci la veterinar si pui postarea intr-o categorie potrivita, na!
Daca nu era TPU o duceai la spital! sunt sigur.

| HeLps a răspuns:

Parerea mea E ca Trebuie Sa O duci La Veterinar Urgent!

| Floriin7 a răspuns:

Peatra rolling on the floor

| Ddanyel97 a răspuns:

Du-o la veterinar nu mai sta ca poate sa i se infecteze rau crying Saracaacrying