| ToxicBee a întrebat:

Hei! Prietenul meu, de vreo 2 zile simte usturime la urinare, urineaza foarte putin si are capul penisului usor spre rosu!
Ce credeti ca ar putea fi?
Treaba aceasta se intampla de 2 zile.In ultima saptamana si chiar acum 3 zile am avut contact sexual neprotejat.
E prima data cand i se intampla asta pana acum neavand vreo problema.

Mentionez ca am o relatie de 1 an si 8 luni cu el, iar in tot acest timp nici unul dintre noi nu a avut contact sexual cu alte persoane!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

E o infectie, trebuie sa mearga la urolog pentru investigatii si tratament

| corbulalbrosu a răspuns:

Aceste probleme sunt foarte delicate si sensibile, dar nimic nu trebuie sa mearga pe cuvant de onoare chiar si intre iubiti. Interesant este disconfortul- senzatia de usturime pe care ai simtit-o laputin timp dupa actul sexual.Ar trebui sa faci obligatoriu un examen la dermato-venerologie, in concluzie mergi la un medic dermato-venerolog cat mai repede. Este necesar un examen de secretie. BTS-urile lasate netratate sau tratate prost pot da chiar si infertilitate! Pana atunci bai caldute cu ceai de musetel si un examen de urina la laborator.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Cred ca e o infectie urinara. Ar trebui sa mearga la niste analize.