| Ddddddddddddfgh a întrebat:

Hei! Pt fete! Am 13 ani.În august am avut prima menstruație pe 17.Acum suntem în 19, și nu mai vine.Ma cam îngrijorez, e totul în regula? Am auzit ca la început e neregulata. Poate fi de la asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| diamondsonmytongue a răspuns:

Hei.
Eu ti-as sugera sa nu iti faci griji de asta, mai poti astepta, deoarece e prima data.
Daca vei pati asta si luna urmatoare sau peste doua luni, poti consulta un medic ginecolog, dar nu cred ca e ceva grav.

| CuriousStuff a răspuns:

La inceput nu e neregulata, e foarte neregulata. Isi mai revine pe parcurs, dupa un an doi de la prima menstruatie. Dar nu e neaparat obligatoriu, sunt femei care au menstruatie neregulata toata viata.

| Corynna13 a răspuns:

Stai linistita. La inceput nu vine exact la termen. Pana se regleaza poate dura ceva timp. Deci nu iti face griji momentan! happy

| OoBunnyoO a răspuns:

Da, este perfect normal. La unele fete intarzie si cateva luni.

Nu te ingrijora. Daca intarzie mai mult de doua, trei luni, poti merge la un ginecolog pentru a fi sigura ca nu este nimic in neregula.