| Guerita29 a întrebat:

Hei, puțin ajutor oameni frumoși.
De ceva timp am probleme cu somnul, de doua ori pe săptămâna rămân singura noaptea și nu neaparat ca îmi este urat dar am o senzație neplăcuta, am discutat cu ceva medici și mi-au dat alprazolam de 0.25 dar nu își face efectul, dacă ma puteți ajuta cu alte sfaturi de medicamente ce se pot administra va rog frumos sau sfaturi!
Va mulțumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afuma cu tămâie sau cu salvie camera si intreaga casa si dormi cu veioza aprinsa, fa-ti rugaciunea Tatal nostru inainte de culcare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se manifesta senzațiile neplăcute?

| Guerita29 explică (pentru anonim_4396):

Ca o apăsare in piept, nu sunt genul sa cred in spirite sau mai știu eu

| anonim_4396 a răspuns (pentru Guerita29):

Probabil o frica nedefinita, o ușoară anxietate. Poți lua xanax de 0.5, mărești puțin doza, dar sa nu lei mult timp ca dau adictie. Poți încerca să iei și magne b6, și vitamina D. Apropos, sa ști ca doar eu sunt frumoshee hee
Încearcă dimineața si la prânz și ceai de sunătoare, timp de 2-3 săptămâni, este posibil sa ai un deficit de vitamine și minerale.
Evita filmele filmele horror și cele thriller.