Nu ar fi mai simplu sa mergi la medic si sa scapi de orice suspiciune? Ar putea fi apendicita sau ar putea fi o simpla indigestie sau altceva. Diagnosticul ti-l poate pune doar medicul dupa ce te vede. Oricate cunostinte ar avea cineva nu poate sa-ti spuna ce ai dintr-o descriere facuta de tine pe net, trebuie sa te consulte. Asa ca fugi la medic, apendicita de obicei doare, si nu prea stai pe ganduri sa cauti pe net ce ai, deci probabil nu e apendicita, dar orice ar fi trebuie vazut si rezolvat.
Multa sanatate.
Bună.
NU ai apendicită. Clar nu.
Spui că te doare de o lună, nu? Păi apendicita odată ce debutează, nu mai poate fi oprită. Se intervine chirurgical. Și nu ai putea sta cu apendicită, pentru că făceai mai mult ca sigur septicemie. Deci stai liniștită.
Cel mai bine este să mergi la medicul de familie să îți dea o trimitere la un medic internist sau la un gastroenterolog și să faci o ecografie. Ai putea avea sindromul colonului iritabil.
Multă sănătate și toate cele bune!
Poate n-ai mancat suficent, incearca painea prajita si multe uscaturi. Le poti amesteca ulterior cu ciorba si gata.
Buna! Pe mine cand eram mai mic, acum 1-2 ma durea in partea stanga.Pe la coaste sa zic, dar si ma jos.Si nu stiam ce am.Am fost la multi medici pentru ca ma durea cand faceam efort fizic.Si nici la ecografie nu imi iesea ceva.Si am fost la particular si mi s-a spus ca am pietre si fierea strangulata (mai incalcita) si acum nu ma mai doare nimic! Sanatate!