| Xdenis2004X a întrebat:

Hei salut TPU, sper ca sunteti bine desi eu nu sunt! Am nevoie de ajutor in 6 zile,dar foarte bun! Sunt constipat si vreau sa fac ceva,va rog nu imi recomandati medicamente sau supozitoare pentru ca nu vreau asa ceva,si vreau ceva mai simplificat,ca si cum : sa beau ceva,ceai,apa, mananc ceva ce stiti ca va merge.va rog frumos am nevoie de ajutor, cel mai bun raspuns si care m-a ajutat FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Armenianeek a răspuns:

Consuma ceaiuri laxative, bea multe lichide... exista si pastile speciale din cate stiu, dar imi amintesc ca imi facea bunica tarate cu miere (amestecate intr-o canuta) cand eram mica si mi le dadea in fiecare dimineata happy
Totusi a trecut cam mult timp, iti recomand sa mergi la un doctor, fiindca treaba o sa iasa destul de urata. Acum depinde si de ce consumi, fiindca painea, bananele, pastele si majoritatea uscaciunilor constipa...deci pe viitor consuma ceaiuri, salate si multe citrice.
Succes!

| Xdenis2004X explică (pentru Armenianeek):

Deci miere cu tarate?

| Armenianeek a răspuns (pentru Xdenis2004X):

La mine a functionat big grin dar totusi fa o clisma sau bea ceaiuri laxative

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mie mi-a fost de folos ceaiul de crusin.

| Xdenis2004X explică (pentru Ioandelasal):

Am ceai laxativ dar nu de crusin, e bun si ala?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Xdenis2004X):

Cred ca este bun, desi nu l-am folosit.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sunt laxative o gramada in farmacie dar te sfatuiesc sa nu mai mananci alimente care constipa si baga rosii cat mai multe in alimentatie. Eu cu rosii si bulion (suc de rosii) am scapat de constipatie cronica.
http://www.sfatulmedicului.ro/......patia_9698

| Clorox a răspuns:

De ce nu faci clisma?

| Xdenis2004X explică:

L-am rezolvat! Mi-am luat TranzActiv si a mers instant! Dar totusi multumesc de ajutor cu laxativele! Funda ii dau lui : Armenianeek