Asmul bronsic se poate trata definitiv si nu vei mai avea probleme de relatii sociale din cauza lui.
Doua rude au suferit multi ani cu asm bronsic, unul aproape 10 ani, iar fiica mea 4 ani imediat dupa varsta de 2 ani.
Nici un tratament medicamentos nu le-a vindecat, doar au ameliorat situatia lor.
Intamplator m-am intalnit cu un batran de cca. 80 ani care vindea plante medicinale la o piata din Bihor. Mi-am dat seama din vorbele lui ca este bun cunoscator.
Mi-a cerut scrisorile medicale si analizele, dupa care a cerut o luna sa adune plantele necesare.
Am primit un saculet marisor de diferite plante uscate si o bucata de radacina pentru ceaiuri si infuzii, iar un sac cu plante pentru bai. Cu toate ca avea o pensie mica, n-a vrut sa ia bani de la mine, doar cat sa-i acopere cheltuielile (mai putin de salarul meu pe 3 zile).
Mi-a spus cum sa le impart intre cele doua persoane, (care saculet pentru care se va administra) si am primit pentru fiecare bolnav modul de dozare, cu clendar, personalizat.
Pentru fiica mea a dat un tratament de 4 luni, iar pentru cealalta persoana unul de 6 luni, dupa care sa mearga la aer sarat cel putin 2 saptamani.
Am urmat tratamentul primit, care a ameliorat vizibil starea amandurora chiar din primele zile. Simptomele asmei au trecut dupa nici o luna, dar batranul a spus clar si raspicat sa facem tratamentul in continuare, pana la capat, exact cum le-a scris.
I-am urmat sfatul, iar amandoi bolnavi s-au vindecat definitiv de asm! Batranul a venit de cateva ori in acest timp sa vada personal evolutia celor doi bolnavi.
Din pacate, de atunci batranul a murit, iar nimeni din anturajul lui nu se mai indura sa invete medicina naturista, ale plantelor.
anonim_4396 întreabă:
VladutEnache369 întreabă: