Mirosul urat al gurii e cauzat de probleme stomatologice, sinuzita, afectiuni respiratorii, fie probleme ale stomacului, faringelui sau a intestinelor. Remedii, mananca legume si fructe verzi deoarece acestea contin clorofila, care creiaza un efect de reanprospatare a respiratiei. Dar nu uita sa faci un consult la un medic de specialitate.
Ori e din cauza dintilor stricati si-atunci trebuie reparati, ori e de la stomac si trebuie sa mergi la medic, insa pentru momentele de fata poarta intotdeauna cu tine gume ori tic tac, bomboane.
Pasta de dinți... golește stocu de la magazin. Nu glumesc și eu am avut problema asta pana într-o zi când am făcut asta. Nu merge asa dintr-o data dar da rezultate.
Sa stii ca nu e neaparat din cauza cariilor.se poate sa ai un stafilococ in gat.seara spala'te pe dinti si fa gargara! consulta un medic, si fa'ti analize.si eu l'am avut un gat
Iaurtul - un nou aliat impotriva respiratiei urat mirositoare
http://www.sfatulmedicului.ro/......toare_3918
Cred ca ar trebui sa te speli pe dinti cu bicarbonat si cu pasta de dintii. am avut aceeasi problema si a functionat.iti jur