| Nimic00 a întrebat:

Hei, seara bună! De la un timp îmi e uneori greu să respir, mă simt ca şi cum, atunci când inspir, nu iau aer destul. E o senzaţie foarte neplăcută, şi se întămplă cam des. Adică, nu mi s-a mai întâmplat de vreun an asta(că şi mai demult mi se întâmpla uneori), şi acum de vreo 2 luni mi se întâmplă cum v-am zis, des. E posibil să fie din cauza oboselii? Sau din cauză că nu sunt activă fizic? Adică aşa mi-a spus tata, dar eu consider că fac destulă mişcare.adică, mă plimb, fac orele de educaţie fizică, deci. Nu ştiu, mi-aţi putea spune ce se întâmplă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti adolescenta, poate fi normal, mai ales daca esti sedentara. Daca te plimbi in pas alert minim o ora pe zi si mai faci si alt sport (nu numai doua ore pe saptamana, ci mai des), atunci nu sedentarismul este cauza, ci poate niste crize de anxietate/panica (frecvente la adolescente, mai ales la cele care isi petrec mult timp in casa, la TV sau calculator). Incearca sa petreci mai mult timp in aer liber si vei vedea o imbunatatire semnificativa.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Succes!

| Nimic00 explică:

@Brigaela Da, sunt adolescentă şi.ok.recunosc[,] că stau mai mult în casă la PC decât la aer liber.Voi încerca să ies mai mult şi, de ce nu, să mă apuc de un sport. Îmi scot bicicleta de sub pânzele de păianjen laughing. Mulţumesc pentru sfat. happy