Când antrenorul ăla vă dădea să beţi zeama aia, părinţi voştri ştiau de chestia asta?
Dacă nu, atunci e grav!
Dacă vrei ceva original (asemănător), poţi încerca aşa -
Într-o sticlă de plastic la jumate, Poti pune două lămîi stoarse, si diferenţa apă.
Asta e cea mai bună metodă de aredere a grăsimilor la nivel mondial.
Succes!
Buna! Nu stiu cat de bun e profesorul asta daca va pune prafuri in apa.Eu cred ca trebuia sa-l intrebi direct ce a pus, cu ocazia asta poate aflai mai bine daca chiar era praf pentru arderi sau daca nu erau droguri. Eu nu inteleg cum de tu sau colegele tale nu ati intrebat ce v-a pus. Daca va punea droguri n-ati fi vrut sa stiti? E periculos sa te increzi orbeste in oameni.Pentru slabit eu stiu ca cel mai bine functioneaza apa plata in combinatie cu sportul. Unii spun ca merg si dietele, dar dietele sunt o vrajeala.Eu cand am avut probleme cu kilogramele in clasa a 8-a, din cauza schimbarilor hormonale am incercat dietele.Te slabesc pe moment, dar iti dau o continua stare de foame.Te abtii o zi, doua, trei sau chiar pana la finalul dietei, dar la un moment dat nu mai rezisti si incepi sa mananci ce ai chef si in 3-7 zile sfarsesti cu mai multe kilograme decat aveai inainte de dieta.In schimb cativa ani mi-am luat un job la care e mai mult munca fizica decat intelectuala si la care se poate bea multa apa
plata si am slabit rapid, desi mancam chiar si de 4 ori pe zi uneori.Nimic nu se compara cu sportul si apa plata pentru slabit.
L-carnitina, accelereaza arderile, dar nu te astepta sa faca minuni in ale slabitului daca nu-l ajuti prin alimentatii specifice scopului tau si antrenamente.
Ca sa slabesti nu trebuie sa iei cine stie ce sau tii diete de tip rina, dukan s-a.m.d. Iti trebuie doar un cantar sa iti cantaresti mancarea si sa iti calculezi kcal pe care le vei manca. Astfel faci un deficit caloric si slabesti. SIMPLU! In fine daca vrei ceva poti incerca L-cartine. Se spune ca te ajuta cu 50-60%, in realitate te ajuta cu 3-7% dar daca tu vrei csz.
anonim_4396 întreabă:
Xerol întreabă: