| Happy33 a întrebat:

Hei. Stiti cumva un remediu sa o crema pentru negi? Dau funda...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic sa nu folosesti ca negii pot fi periculosi si tratati cu cine stie ce prostii poti da in altele, Domne fereste. Cea mai buna varianta ar fi sa mergi la dermatolog si sa aflii daca e safe inainte sa folosesti orice.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Propolis, se pune cu plasture, se schimba la 2-3 zile.

| CuriousStuff a răspuns:

Nu-ti trebuie nicio crema pentru negi (daca chiar sunt negi si nu bataturi sau altceva) cel mai bun remediu impotriva negilor DE ORIUNDE e rostopasca, si mai exact acel lichid galben-portocaliu care curge din tulpina plantei atunci cand o rupi. Daca pui pe neg acel lichid de 2-3 ori pe zi in maxim o saptamana iti garantez ca iti trece orice neg.
Nu incerca sa-i rupi sau scoti sau altceva, ca o sa se faca si mai multi. Cauta rostopasca cat timp mai gasesti pe afara. Cauta o imagine cu planta pe google, creste prin toate santurile.

| untu a răspuns:

Incercati sa procurati o solutie contra negilor numita FORMUCLEAR de la www.telestarshop.ro

| jocker007 a răspuns:

Banda adeziva izolanta poate fi folosita in tratamentul negilor. De obicei, tratamentele pentru indepartarea negilor, precum crioterapia, terapiile cu laser, caldura sau acizi sunt dureroase - banda adeziva izolanta este una dintre modalitatile care ofera vindecare fara suferinta! Aplica pe neg un strat de banda adeziva izolanta si lasa-l asa timp de o saptamana. Spala apoi zona respectiva si freaca cu piatra ponce. Reaplica banda adeziva izolanta pentru inca o saptamana si repeta operatiunea pana cand negul dispare.(Sper sa te ajute)

| Șteo³³3 a răspuns:

Eu folosesc Duofilm si chiar ajuta.

| asperger3 a răspuns (pentru Șteo³³3):

Depinde totusi de locul negului. Daca il ai la mana(cum l-am avut la degetul mijlociu e ok; dar la ochi nu e)