anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, sufăr de glanda tiroida hipo, si am fumat pana acum 1 tigare, de încercare, iar maine voi mai lua inca una. NU O SA MA APUC deoarece nu mi place doar ca eu nu am tras bine, credeți ca imi poate afecta mai rau glanda de la 3-4 țigări? pls *funda*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gd001 a răspuns:

Fumatul dauneaza, iar daca o sa iti mai cumperi inca 2-3-4 o sa incepi sa simti nevoia, nu e neaparat o placere cat o nevoie. Oare chiar ai nevoie de asa ceva in viata ta? Gandeste-te ca cu timpul o sa strici multi bani pe tigari, bani pe sanatate etc. E o investitie care nu merita. Deci nu mai continua.

| bhsgy a răspuns (pentru gd001):

Stiu! eu nu o asa ard banii pe tigari, vreau doar sa mai incerc odata, si întrebam daca ar putea sa mi fac rau ca pana acum am fumat o tigare, si cu inca 1 o sa am fumate doar doua țigări, nu are cum sa ma afecteze, nu?

| gd001 a răspuns (pentru bhsgy):

E un lucru minor. Pe termen scurt nu iti face rau. Dar pe termen lung iti poate schimba viata cu vreo 10 ani in minut. Crede-ma ca daca o sa mai fumezi una o sa te mai gandesti si altadata ca ar mai merge una. Asa m-am apucat eu. Dar sunt stapana pe deciziile mele si cand am zis stop e stop. Oricum nu fumam mult. O tigara la 2-3 zile. Ceea ce e super putin. Dar nu e o necesitate asa ca am renuntat. Ai incercat una ai vazut cum e, nu mai are rost sa continui. Succes!