| Carlaaaaaaaaa a întrebat:

Hei, sunt băiat.
Am infecție urinara și am fost azi la medic și mi-a dat pastile etc.
Dar încă doare foarte rău când incerc sa urinez și nu știu cum sa fac adica ca și cum mai bine țin în mine decât sa fac.
Ce pot sa fac sa nu mai usture arda în halul ala va rog mult.
Ce sa fac?
Și este esențial sa urinez ca să scap de infecție?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai fost la medic atunci este bine. Așteaptă să-și facă efectul acele medicamente. De abia le-ai luat, nu au cum să-și facă efectul dintr-o dată.

| Lizuca1234 a răspuns:

În nici un caz nu te abține sa urinei pentru ca faci mai rău. Bea multă apă pentru ca aceea curata, ceai și apă cu bicarbonat, pentru ca urina sa își mai piardă din aciditate. Respecta tratamentul. Mai ustura o zi, maxim 2 și apoi scapi dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie sa iei medicamentele. Sănătate!

| Carlaaaaaaaaa explică (pentru Lizuca1234):

Iau medicamentele apa nu prea am băut pentru ca după o sa-mi vina sa urinez și doare foarte tare nu știu ce sa fac, simt ca mor