| kkkk a întrebat:

Hei..sunt baiat si cam 10% din fruntea mea e acoperita de cosuri..adica nu sunt cosuri chiar asa cum le stim ( adica mari, rosii si cu puroi din acela) mai mult sunt ca niste bubite.Ce sa fac pentru a le indeparta? in unele perioade apar, in altele dispar. Mi-a spus cineva sa imi cumpar nu stiu ce fel de crema impotriva lor, dar nu stiu cat de bine imi va face. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| tombraiderunderworld a răspuns:

Buna. Ce trebuie sa faci in prima faza nu trebuie sa storci sau sa rupi nimic.
Daca ai sapun bacterian sau scrub...cu sapunul te speli si scrubul il lasi putin pe fata.(. poti sa iti faci un scrub din malai si zeama de lamaie ).iar apoi te dai cu crema care hidrateaza. daca nu se duc nici asa du-te la dermatolog pentru ca daca nu tratezi de acum o sa fie mai greu mai tarziu ..se pot inmulti. Bafta. Ai grija.

| kkkk explică (pentru tombraiderunderworld):

Ce crema sa imi iau? cum se numeste? sigur nu imi va face mai rau? happy

| tombraiderunderworld a răspuns (pentru kkkk):

Eu pe fata ma spal cu garnier cu sapun oricare nu conteaza. Crema poti sa intrebi la farmacie ca au mai multe. Eu ma dau cu o crema dar ii din alta tara inainte ma dadeam cu zynerit si cu skinoren dar pentru niste cosuri mici nu cred ca iti trebuie astea kiss