| Loly a întrebat:

Hei.Sunt fericita,ma simt ok si intru in depresii scurte foarte repede,adica ma ia asa dintr-o data si simt ca viata mea e de rahat, ca nu merit sa traiesc etc.Ma supar foarte repede,din nimic,nu pot dormi noaptea bine,nu am chef sa fac nimic,doar sa stau in pat toata ziua,mananc incontinuu,uneori plang fara motiv,nici sa imi fac curat in camera nu sunt in stare si prefer sa stau singura in casa decat sa vorbesc cu cineva, sau sa merg la cineva.Ce poate fi asta? As putea fi bipolara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Si esti si orgolioasa nu? Spune drept.

| Loly explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Sunt foarte foarte orgolioasa.Nici daca as sti ca mor nu as face primul pas spre impacare.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Loly):

De aici pleaca tot ce te dispera zi de zi. Reparatia nu o poti face decat singura, sau te indrepti cu succes spre paranoia. Alegerea iti apartine. Am stiut si te-am pus sa pui tu diagnosticul ca sa-ti fie clar. Daca esti tu satula de tine imagineazati ca celorlalti le produci scarba pentru ca sunt satui sa le distrugi viata. Si e pacat, sunt convinss ca ai si calitati, ca unii te iubesc sincer. Eu vorbesc clar si la obiect, spun lucrurilor pe nume - boala are nevoie de terapie de soc altfel nu are efect.
http://karmella-psihologie.blogspot.it/2010/02/orgoliul-un-defect.html

| Loly explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Da,e cam adevarat ce scrie acolo doar ca nu sunt mandra, aroganta, ingamfata, din contra, simt ca oricine e mai bun ca mine, ca sunt o ratata si ca nu merit nimic din ce am. Eu nu vreau sa fiu asa dar nu ma pot abtine. Eu cred ca exagerezi cu distrusul vietii si cu faptul ca le provc scarba.Realizezi ca ceea ce tu spui imi provoaca mai mult rau decat bine, nu?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Loly):

Realizez realizez. Imi pare rau ca nu am reusit sa fiu chiar mai dur. Eu nu sunt pus aici sa impac pe cel care plange ca e gras cu ciocolata, eu il iau la fugarit. Pe care preferi? Cine iti vrea binele? Stii care e un mare defect al omului? Ca nu incearca sa dea din maini sa se salveze de la inec decat cand ii intra malul in gura. Daca ai venit aici cu smiorcaeli si vrei alintata ai dat de mine, nu-ti merge. In viata cu atitudine orgolioasa ori ajungi de iti plangi singura de mila ori te faci celebru daca ai si ambitie dar cand privesti inapoi vezi cadavre. Eu doar iti arat filmul ce urmeaza. Tu alegi. A te face o persoana valoroasa inseamna in primul rand sa-ti doresti tu, esti singura care poate invata sa gandeasca altfel decat pana azi daca vezi ca ceva merge prost. Cei care te lingusesc nu iti vor neaparat binele sau nu stiu ce fac. Incurajeaza parazitii din tine. Trebuie sa umbli a te reinventa, fetele au imaginatie si le e de avantaj. De ex nu mai intreba ce fete le plac baietilor. Visul tau este sa devii una dintr-o gloata sau sa fii privita si gandul sa le fie la vreo una de pe sticla? Tu vrei sa traiesti viata ta sau a alteia? Vrei sa fii apreciata pentru ce esti tu sau pentru a semeni cu vreo alta? Trebuie sa umbli la stima de sine. Cauta si citeste despre asta. Mai lasa telenovelele ca te fac sa traiesti intr-o alta realitate care nu e a ta ci de imprumutata. Cand te vei trezi socul va fi dureros.

| ALGator a răspuns:

La sindrom mano depresiv (bipolar) apar episoade alternative de o săptămână, două. Pe de o parte cu entuziasm forță de muncă, încredere exagerata in sine, riscuri. Apoi urmează o perioada de depresie. Pot fi si combinație.
Se tratează bine. Dacă crezi că e așa ceva mergi la un psiholog.
Oricum ar fi, nu ești mai prejos decît alții din cauza asta. Succes!

| flarn a răspuns:

Bipolar disorder sau SAD(Seasonal Affective Disorder - daca te simti asa intr-un anume anotimp al anului). Iti sugerez un psiholog.

| FlorinMaiden a răspuns:

Va trece..Eu te sfătuiesc sa încerci medicamentul numit indiferenta. încearcă să fii mai puternica!