| Marius19980 a întrebat:

Hei, sunt pe tratament cu Sotret (Roaccutane) de aproape un an (inca putin si termin tratamentul)...m-a ajutat ce-i drept dar tot mai am urme rosiatice pe fata si mai nou mi-au aparut 3 cosuri imense...ce este de facut (am incercat creme care vindeca roseata dar mi se pare ca mai rau fac, am incercat sa beau ceai verde si nimic)? Vreau doar raspunsuri de la persoane care au trecut prin asta, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Încearcă crema celor de la avene, avene cicalfate+
Aplici doar pe zonele roșii și în câteva zile coșurile se vor vindeca.
Zonele roșii posibil sa dureze puțin mai mult, dar în câteva zile o să fii fresh.
Am fost și eu pe roaccutane și crema mi-a fost recomandata de dermatolog.
Pentru mine a funcționat și încă funcționează.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Câte mg iei pe zi? E posibil să ai nevoie de tetraciclină peste tratamentul cu Roaccutane.

| Marius19980 explică (pentru StudentLaMedicina):

Am inceput cu 40 mg si aveam o acnee groaznica (am 185 si 85 kg) apoi am scazut dupa cateva luni la 30, apoi 20 si tot asa....acum iau o pastila la doua zile. (tot acest timp am luat protectie de ficat)