anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei!
Tocmai mi-am scos o masea definitiva, ma acomodez cam greu, fiindca maseaua avea marimea aproape a doua masele, insa am 13 ani si ma gandeam ca e cam devreme sa-mi scot o masea definitiva asa de repede, mai ales ca maseaua mea era plombata deja si avea puroi, deci nu s-a mai putut salva nicidecum. Intrebarea mea este de la ce varsta am voie sa-mi fac un implant dentar, ca sa nu am locul ala gol? Fundita! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eviix a răspuns:

Clar! trebuie sa mai astepti.

5 răspunsuri:
| airflow a răspuns:

Eu stiu o persoana care a fost la medic sa si scoata maseaua, atunci cand a scos medicul a constatat ca maseaua lui era facuta dintr un material etxraterestru, l au preluat cei de la nasa si nu se mai stie multe de el acuma, se aude ca ar fi murit in urma cu vreo 2 ani din cauza unei supradoze cu seminte de floarea soarelui

| MariusApostol a răspuns:

Uite aici un grafic cu dintii temporari, pana te documentezi poate iti creste altul http://dentoplus.ro/servicii/pedodontie
si daca tot intrebai de implantul dentar uite-te aici...dar cu siguranta nu este cazul la tine cel putin nu acum http://dentoplus.ro/sfaturi-stomatologice/despre-implantul-dentar

| Alexandra_Neagu_1996 a răspuns:

De la ce varsta ramai fara masele, dar trebuie sa astepti sa se vindece tongue

| Kristinx7 a răspuns (pentru Alexandra_Neagu_1996):

Nu e de joaca cu maselele astea, bunica mea vitrega a murit din cauza unui implant dentar, deoarece nu prea a asteptat sa se vindece, sau stiu si eu. Mersi oricum de sfat, insa cred ca o sa mai astept.

| Sophieisntmyname a răspuns:

Hei! happy Si eu sunt aproape in aceeasi situatie, doar ca acum am 16 ani. Eu cred ca dupa 18...