| Alinutaaaalina a întrebat:

Hei, tot eulaughingFetelor, cele care au folosit Pudra de argila, de la ASLAVital, voi cum ati facut mascA? Ati mai adaugat ulei de masline si galbenus? Vreau sa mi-o fac in seara asta, maine am o intalnire si exact azi mi-au aparut cateva cosuri! Off.Am ten normal, nu am foarte multe cosuri, dar apar cand nu trebuie.Pupici.raman datoare. Fundaa;*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Da, mastile cu argila sunt foarte eficiente dar nu de la prima aplicare. Trebuie folosita constant, de 2 ori pe saptamana iar atunci cand exista cosuri, e bine sa amesteci argila cu zeama de lamaie.

| yhsay a răspuns:

@ danielaxyz : Pentru acnee se foloseste doar cu apa de 2-3 ori pe saptamana si nu o lasi peste noapte. Se tine 10-15 minute pe fata.

@ Alina : Pentru ten normal cu cateva cosulete razlete, poti amesteca cu orice : de la galbenus, lapte, miere, suc de fructe/legume, tarate (aveam pentru pus in paine si erau ca un fel de praf). Eu imi faceam cu lapte si galbenus.

| danielaxyz a răspuns:

Pentru cosuri o amesteci doar cu apa de la robinet,eu pun masca asta zilnic,iti deschide si tenul,dispar petele, etc, poti sa-ti pui masca si in seara asta si maine pana la intalnire

| Alinutaaaalina explică:

Multumesc pentru sfaturi:*