Nu folosi niciun medicament fara recomandarea medicului dermatolog pentru ca s-ar putea ori sa fii alergic si sa faci o alergie urata sau mai rau, sa-ti "arda" fata sau sa-ti faca si mai rau. Asa ca mergi la medic, experimentele se fac pe cobai, nu pe propria piele.
Multa sanatate.
Buna ziua,
Dupa o scurta cautare pe google am descoperit pagina medicamentului MINUNE numit derminax care te scapa de tot ce inseamna acnee: leziuni active inflamatorii (cosuri cu cap alb), neinflamatorii (comedoane - puncte negre) si chiar si cicatrici post-acneice. Dupa studierea site-ului pot sa va spun ca nu e nimic de capul acestui "medicament" (sunt ghilimele pentru ca nu este un medicament, nici pe site nu este comercializat ca fiind medicament). Ceilalti utilizatori v-au indrumat f bine catre medicul dermatolog. Acolo veti afla detalii despre acnee, posibilitati terapeutice si se va intocmi un plan de tratament personalizat. Pana cand ajungeti la dermatolog puteti citi aici despre acnee: http://primoderm.ro/articole/acneea/
Toate cele bune!
Salut, eu zic sa lasi deoparte medicatia. Chiar daca da rezultate, dupa ce nu vei mai utiliza, problema va aparea din nou. Bea multa apa, spala-te pe fata, pe maini, foloseste un gel dezinfectant. Pe langa asta, ce m-a ajutat pe mine a fost o doamna de la un salon de infrumusetare, care mi-a facut un tratament de stoarcere completa a cosurilor si punctelor negre de pe fata. Dupa trei astfel de sedinte si ce ti-am enumerat mai sus, am fost ca nou. Succes
Din cate am auzit nu este bine sa-ti strangi cosurile deoarece poti ramane cu semne.Chiar te-a ajutat aceasta metoda?
Nu am ramas cu nici o urma. Tratamentul are metode foarte bune. Pielea fetei ti se inmoaie cu un aparat ce scoate aburi, cosurile iesi foarte usor, iar ranile si vindeca fara urma in 2 zile