Întrebare recomandată | InsertName a întrebat:

Hei TPU.A trecut si primul examen si nu stiu ce e cu mine. M-am simtit bine pana acum cateva zile. Ciclul ar trebui sa vina si am dureri de cap sau daca nu am dureri,un fel de presiune pe cap, dureri de stomac si o stare de irealitate( atac de panica, saptamana trecuta am avut si 2 intr-o zi si nu au durat mai mult de 4-5 minute), ma simt obosita rau. Poate fi ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ɴιcoleтα a răspuns:

Probabil creierul fiind solicitat de la invatat isi ia pauza singur, dar pentru atacul de panica poate fi creat de emotii. Daca dupa ce se gata examenele inca mai ai probleme dinacestea consulta un medic. El va stii cel mai bine ce e perfect pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Perioada stresanta cu invatatul te-a afectat serios!
Acum poate fii si de la menstruatie.Si eu am stari de-astea inainte sa-mi vina.
Stai linistita, iti trece!
Te pup!

| mona a răspuns:

Cred ca esti stresata la maxim..ai nevoie de relaxare[examene, stres, simptome premenstruale...e prea mult], odihneste-te mai mult, ia niste vitamine

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poate emotiile au contribuit la starea asta.Totusi e bine sa mergi la medicul de familie, pentru ca s-ar putea sa fie vorba de o cadere de calciu sau vreo forma de anemie.