anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU.
Acu 2 zile am observat un neg cred ca e pe albia dreaptă... poate fi hpv? Dar partenerul meu a fost fotbalist..Si făcea analize des si nu i-a iesit nimic...
Tin sa mentionez ca am avut niste scurgeri maronii urat mirositoare, ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat este pe albie si nu-i pe pielea ta, nu ai de ce sa-ti faci griji.

cat privesc negii, da, este prezenta o infectie cu HPV
Iar scurgerile maronii urat mirositoare, spune clar ca-i o infectie prezenta in vagin, cela mai probabil o boala cu transmitere sexuala.

In ce priveste analizele facute de parternerul tau fotbalist, te asigur ca analizele generale de sange nu te detecteaza HPV si alte boli cu transmitere sexuala, decat daca le face special pe cele de depistare a bolilor cu transmitere sexuala.

| Teo29 a răspuns:

Mergi la un dermatolog competent cat de repede, faci tratamentul si te vindeci. Nu astepta sa primesti sfaturi aici exacte pentru tine deoarece fiecare problema medicala are specificul ei si fiecare pacient este diferit.