| jezebel12 a întrebat:

Acum 3 zile mi-am bagat pierce in limba. Limba mai este doar putin umflata, am avut grija ce am mancat, de fumat am fumat doar doua tigari pe zi, si alea slimuri, m-am spalat de trei ori pe zi si am facut totul ca la carte. Insa de doua zile incoace, sub barbie mi-a aparut un ganglion, care ma doare cand il apas si nu stiu de la ce ar putea fi. A mai patit cineva asa? Se poate sa fie reactie alergica la metal( pierce-ul e din metal ) sau nu are legatura cu pierce-ul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 12bella2 a răspuns:

Pai...ai dezinvectat pierce-ul inainte de al baga in gura....probabil nefiind dezinfectat si tu probabil ai avut mainile murdare cand l-ai pus s-a facut o mica infectie dar eu cred ca iti va trece happy