| Fabiana2R a întrebat:

Hei TPU acum doua luni am fost la dentist sa imi curete dintii din fata si sa mi-i imbrace! Problema este ca de cateva zile simt asa ca ma deranjeaza cand beau rece sau cald, si m-am gandit sa fac o poza sa vad ce se intampla si ghiciti ce, caria mea e tot acolo, continua sa se extinda, cu toate ca mi-a imbracat dintii dupa ce i-a curatat! ce sa fac? nu vreau sa fie necesar sa imi scoata cei doi dinti straight face ofer funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LittleB124 a răspuns:

Poate te pot ajuta eu.
Am exact aceeasi problema ca tine. Ei bine eu am fost la cel mai bun stomatolog din orasul meu, si cred ca de asta iese ceva mai bun, zic eu.
Cand mergi la dentist daca ai caria mai mare la cei doi dinti ar trebui sa iti curete locul, sa ii pileasca si sa iti curete canalul in radacina dintelui [cel putin asta mi-a facut mie] apoi mi-a pus o plomba-medicament si am stat cu ea cateva zile, apoi am mers si mi-a schimbat medicamentul mi-a pus altul mai puternic pana s-a vindecat inauntru radacina. Dupa asta mi-a inchis canalul cu niste cuisoare si apoi mi-a pus niste "coronite" care arata superb! Bine, asta e poate doar in cazul meu, dar. poate te-am ajutat :3

2 răspunsuri:
| elizasedai a răspuns:

Tu ai fost la acel dentist doar pentru a-ti curata dintii si sa ti-i imbrace, nu? Pai, asta nu are nicio treaba cu caria, la ea trebuie umblat foarte mult, si dureaza, nu consta numai in imbracat si curatat.

| Gabielle a răspuns:

Ar trebui sa mergi la alt dentist.Succes!