| izakdrama a întrebat:

Hei TPU am 12 ani si imi transira foarte tare palmele oare din ce cauza ..mama mea spune ca e ceva norma si pe baza de nervi, stres eu habar n am ..chiar si iarna imi transpira ..si mananc multe dulciuri laughing chiar nujjj.dau funda pup

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dermdoc a răspuns:

Daca transpiratia este abundenta tot timpul atunci e mai putin probabil sa fie "emotionala", legata de sistemul nervos simpatic. Daca vei vizita un medic dermatolog vei primi un tratament personalizat (nu uita ca fiind minor trebuie sa iei cu tine un parinte sau tutore legal). Daca insa vrei sa "rezolvi" problema acasa poti incerca o crema antiperspiranta pentru maini (Spirial crema - firma SVR) sau chiar Odorex spray (roz). Important ar fi totusi sa fie determinata cauza pentru care iti transpira atat de rau palmele, ceea ce nu se poate face pe un forum.

Succes!