| Panda13 a întrebat:

Hei tpu..am 13 ani si sanii foaaaarte mici...mda..stiu cam jenant dar recunosc ca sunt si eu foarte slaba adica 37 de kg si 1, 56 m.ei bine ce credeti? Imi vor creste in timp? Nu exagerez delooc cand zic k ii am foarte mici..adica am 2 colege una mai mica decat mine cu o luna si una mai mare decat mine cu o luna si au sanii aproape dublii..adica foarte mari..si am simt naspa cand zic baieti: "nici macar nu are sani, de ce sa-mi placa de ea?" etc. Am mai vorbit cu o prietena de-a mea care are 20 si ceva de ani..si a spus ca atunci cand are de varsta mea era anolexica iar acum arata foarte bine.

FUNDA!
FARA GLUME PROASTE VA ROG!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ycu a răspuns:

Ai timp pana la 17 ani sa iti creasca sanii berechet, gandeste-te cand ti-a inceput ciclul menstrual si abia peste 5 ani ti se termina dezvoltarea corpului. Nu ai de ce sa te simti jenata de colegii de clasa, pentru ei este usor de spus avand in vedere ca nu se vede ce au in pantaloni. Asa ca, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Cheers.

| Panda13 explică (pentru Ycu):

Pai acum 4-5 luni mi-a venit ciclul..deci mai am timp laughing Mersi happy

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Iti vor creste in timp, nu e cazul sa te ingrijorezi

| andrei1237 a răspuns:

Da,prietena ta are dreptate o sa iti creasca intre timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu te mai complexa atâta, eşti în creştere, deci sânii tăi vor mai creşte!
La înălţimea ta ar trebui să ai cel puţin 46 de kilograme.
Dacă te îngrijorează poţi vorbi cu un medic sau cu părinţii.
Te pup!

| slayer09 a răspuns:

Deci, copiii nu va mai faceti probleme in legatura cu organele sexuale, sanii...si ce complexe mai aveti voi. Sunteti mici, traiti viata copilareasca. Stai linistita nu o sa ramai asa, inca esti in crestere. Ca sa iti creasca sanii trebuie sa te bucuri de copilarie: sa iesi p'afara sa te joci sotronul, pititea, sa alergi..sa faci sport.

| MadalinNedelcu a răspuns:

Stai linistita ca barbatii adevarati se uita sa ai mai multa minte decat sani. Stay chill. So, don't worry!

| Panda13 explică:

As vrea sa va dau Funda la toti.dar din pacate nu pot sa dau decat unei persoanehappy

| TheBiscuite a răspuns:

Baieti care se uite doar la aspectul unei fete sunt prostibig grin deci ignorai..Si nu te uita la colegele tale. unele fete se dezvolta mai greu, dar mai bine. Sper sa te ajute sfatul meu.