| cryss2005 a întrebat:

Am 13 ani și vreau să spun că nu mi-a venit încă menstruația. În schimb, am multe coșuri pe față, cât și pe corp. Sunt destul de dezvoltată, iar de câteva luni am observat că am o secreție alb-gălbuie, o observ bine pe lenjeria intima.
Ce credeți că aș putea face? Faptul că înca nu am menstruație mă cam sperie. Vă rog, nu mă criticați. Aș dori răspunsuri serioase.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-ai de ce sa-ti faci griji, ar trebui sa te bucuri, e groaznic. Problema deja poate fi pusa daca ai peste 16 ani si nu ti-a venit, la 13 ani e normal sa n-ai.

| brokxy a răspuns:

Nici eu nu am avut la 13 ani asa repede. Se poate sa iti vina mai tarziu dar ai grija daca iti vine mai tarziu pe la 14 ani. Sau chiar acum se poate sa nu vina regulat dar nu trebuie sa te sperii. E posibil sa iti vina din 3 in trei luni. Dar nu e nimic grav. Asa am avut si eu. Daca nu iti vine deloc du-te la doctorul genecolog. Doar va vorbi cu tine si iti va da sa bei un sirop in fiecare zi ca sa iti vina regulat menstruatia. Si incearca sa mananci normal. Toate mesele zilei. Daca nu mananci nu iti mai vine regulat.

| cryss2005 explică (pentru brokxy):

Mulțumesc mult pentru sfaturi! Voi vedea pe parcurs ce se întâmplă...

| Alicezzz a răspuns:

Nu si nimic de facut, decat sa astepti sa iti vina.