| emmeka12 a întrebat:

:*am 14 ani 1.70 inaltime si 54 kg ..imi puteti da niste sfaturi pentru slabit?puppy dog eyes as vrea sa ajung cam la 50 kg..niste sfaturi plzzzz:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pentru inaltimea ta ai foarte bine, daca o sa continui sa slabesti o sa-ti pierzi toate formele, chiar vrei sa fi plata?

| CryChristiAN a răspuns:

EU am 15 ani, 171 56 de kg si tin sa mentionez ca am o viteza incredibilabig grin
1. Cosmin are dreptate, dar un mic sport ( si nu ma refer chiar la handball sau tenis etc.) ci ma refer la jogging sau o plimbare in aer liberbig grin
2.La varsta ta (si recomand numai la persoanele de peste 35 de ani sa faca asa ceva) nu trebuie sa tii nicio dieta deoarece dieta te slabeste foarte mult si iti revin noi ''puteri'' ca sa zic asa, energice.Deci traieste-ti viata asa cum stai ca multe de la mine din clasa au vreo 56-57 kg si chiar se simte mandre laughing. Daca vrei sa discutam mai multe, baga id-ul : vladut_betiv

| AlexCătălin21 a răspuns:

Dieta+Sport=Slabit.