Pentru un abdomen plat mizeaza pe fibre. Este bine sa consumi cereale, fructe si legume, orez brun, paine integrala, fasole, linte. Ca grasimi poti consuma ulei de masline, ulei de susan, migdale, avocado, nuci, arahide, fistic.
Ceaiuri indicate ar fi ceaiul verde, cel de papadie, de cretusca, de coacaze negre.
Ca sport ar fi benefic in sensul asta sa mergi cu bicicleta, sa inoti, sa alergi.
Cam asrea te-as sfatui eu. Sper ca iti vor fi de folos sfaturile mele.
Buna,
Dupa parerea mea ai o alimentatie in stadiu mediu din punct de vedere al "corectitudinii" in sensul ca am vazut si mai rau dar, cu putin efort, se poate mai bine
Eu iti propun sa renunti la salam pentru ca nu este in regula. Ai idee ce contine? Unele sunt facute din carne de cal! Si nu e vorba numai despre asta, dar au o multime de chimicale, prostii, coloranti si minunatii de ale lor. Crede-ma, nu iti fac bine iar cei care lucreaza la astfel de fabrici se lasa dintr-o data de acest aliment, motive ascunse... dar le putem banui.
Pate-ul ar fi mult mai gustos facut in casa. Contine conservanti si nu e perfect natural.
Este foarte bine ca vrei sa faci sport, dar nu trebuie sa fortezi. Nu exagera cu abdomenele ca sa nu faci patratele, muschi precum baietii. De asemenea nu e nevoie sa te fortezi. Faci sport cat sa te simti tu bine.
Este de apreciat consumul de apa, salatele de la cina si absenta sedentarismului in viata ta. Mancarea gatita in casa este iarasi foarte buna, de aici ar fi bine doar sa excluzi carnurile grase. Nu o zic pentru ca poti pune kilograme in plus, ci pentru ca pot fi gretoase in cazul in care esti mai sensibila. Depinde de metabolismul fiecaruia. Apreciez sa vad persoane care au grija de sanatatea lor. Foarte bine faci, bravo. Asta e parerea mea cel putin, fiecare cum crede
Pentru un abdomen plat mizeaza pe fibre. Este bine sa consumi cereale, fructe si legume, orez brun, paine integrala, fasole, linte. Ca grasimi poti consuma ulei de masline, ulei de susan, migdale, avocado, nuci, arahide, fistic.
Ceaiuri indicate ar fi ceaiul verde, cel de papadie, de cretusca, de coacaze negre.
Ca sport ar fi benefic in sensul asta sa mergi cu bicicleta, sa inoti, sa alergi.
Cam asrea te-as sfatui eu. Sper ca iti vor fi de folos sfaturile mele.