Roaga-ti mama sa te duca la dermatolog, poti obtine o trimitere de la medicul de familie.
Nu iti mai sparge cosurile pentru ca pot ramane cicatrici permanente si imprastii bacteriile in jur, de aceea iti ies mai multe cosuri langa cel spart. Eventual aplica spirt. Incearca sa iti tii mainile departe de fata, sa iti curete fata in fiecare seara cu produse destinate ingrijirii tenului si sa iti dezinfectezi periodic mobilul.
Eu am incercat n si nimic, si am 20 de ani. Saptamana aceasta va trebui sa merg la un dermatolog si voi vedea ce-mi spune, ce-mi recomanda, sau voi apela direct la laser. Poate tie iti vor trece repede, iar daca nu ai putea sa te duci la un dermatolog, el stie cel mai bine.Succes!
Prietena mea a folosit Cutaden e vreo 10 RON la farmacie.
Seara isi facea o masca cu cutaden si dimineata se spala pe fata. si in 3-4 zile cosul respectiv disparea.
Si eu am fix aceeasi problema ca a ta, eu am folosit o perioada Eritroacnol si a mers foarte bine, dupa ce s-a terminat, am incercat Herbagen si e naturala, si cu asta imi merge bine, sper ca te-am ajutat.
În primul rînd nu trebuie în nici un caz să încerci sa le spargi, deoarece apoi rămîn urme, sau ar trebui să conculți un medic-cosmetolog, el o să te ajute în dependență de tenul pe care îl ai....Mult succes...
Poti face din 2 aspirine pisandule o crema si pui si 5picaturi de apa si iti pui pe fata o data la 2 zile asta si o sa dispara
dobrin1019 întreabă: