anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si pana in martie nu avusesem probleme cu coșurile.Mai imi aparea unul ici colo când eram pe stop.Din primavara însă au inceput sa-mi apara cosuri, pe rand pana cand mi-a umplut obrazul drept crying Unele sunt cosuri sub piele, nu au cap, doar se vede o pata rosie si se simte la atingere si ma dor.Va rog frumos sa-mi spuneti, daca stiti si daca ati trecut prin asta, cum pot sa scap de ele.Sunt disperata.si cand ma gandesc ca aveam tenul perfect...Mor de ciuda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Aileen a răspuns:

Eu am tot facut experimente cu dieta..si e singura ce functioneaza as zice. documenteaza.te care.i treaba cu mancarea sanatoasa, cum afecteaza corpul, chestii din astea,, fructe, legume, poate.i simplu la tine, un aliment sau doua iti cauzeaza